21

Bridal Academy, Vakopleiding Bruidsstyling

Een speciale make-up opleiding met diploma voor wie zich wil specialiseren in bruidsmake-up en bruidskapsels.

Naast de Vakopleiding Visagie, een all-round praktijkopleiding, bieden wij nu ook de professionele uitgebreide Bruidsstyling opleiding aan. Zeer geschikt voor een ieder met een passie voor bruiden. (geen vooropleiding nodig) Tevens ideaal als specialisatie voor wie een visagie vakdiploma heeft. Na deze opleiding, die wordt afgesloten met een examen en fotoshoot, ben je een veelzijdige Bruidsstyliste, die breed inzetbaar is.

Head educator is Monique van Wijnbergen, zij werkt al 15 jaar als professioneel, publicerend make-up artist en haarstylist. De lessen bruidsstyling geeft Monique samen met een team bekende ervaren gediplomeerde visagisten met een ruime praktijkervaring op het gebied van europese bruidsmake-up, indian bruidsmake-up, arabische bruidsmake-up en aziatische bruidsmake-up. Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel aandacht voor iedere leerling

Je krijgt make-up les in huidanalyse, huidverzorging, kleurenleer, camoufleren, shapen, contouring, strobing, diverse eyeliner technieken, valse wimpers, werken met glitters, fixeren, producten, hygiëne, foto en video make-up, bruid met bril make-up, diverse oogmake-up technieken (van natural tot smokey) en specialistische lessen westerse, turkse, marokkaanse, afghaanse, indiase en aziatische bruidsmake-up. Je leert het hoe en waarom van een intake, facechart en de proef.

Je krijgt hairstylinglessen in föhnen, preppen, touperen, krullen, vlechten, werken met een carmenset, diverse bridal opsteektechnieken van klassiek, fashion tot boho. Je leert werken met diverse haaraccessoires, tiara's, sluiers, bloemen etc.  

We stomen je stap voor stap klaar voor het vak van bruidsstylist, zodat jij iedere bruid de dag van haar leven kan bezorgen.

Leer bij Feel Good alle geheimen van de professionele bruidsstyling van de experts aan het vak!

 

Kosten en data van de opleiding Bruidsstyling:

. Opleidingsduur 18 weken.

•Lesgeld € 1595,-. Het lesgeld is vrijgesteld van BTW.

•Visagie werkpakket met alle professionele bruidsmake-up: € 495,- (wanneer je de vakopleiding visagie al gevolgd hebt, kun je volstaan met een eventuele Essential aanvulling) Hairstyling werkpakket: € 150,-.

  •De Vakopleiding is te betalen ineens of in 2 of 5 maandelijkse termijnen.

 

  •Startdatum

. Woensdagavond 20 Maart 2019 van  19.30- 22.00 uur.

 

Feel Good is geregistreerd bij het CRKBO, een uitvoeringsinstantie van de overheid die nagaat of je een professioneel opleidingsinstituut bent en bij het KWC-UV. Door de registratie kan Feel Good haar opleidingen nu zonder 21 % btw aanbieden. Let op : Je kunt een flink deel van de opleidingskosten van de belasting terugkrijgen.

  • Heeft u interesse of vragen stuur ons een e-mail klik hier.