1170906_503943133019855_1619590796_n_

Masterclasses Bruidsmake-up

De Masterclass Visagie is bedoeld voor ervaren visagistes en ex-cursisten die willen blijven leren...

 

NEW! Cursus Bruidsstyling Masterclasses 

 

Naast de Vakopleiding Visagie, een all-round praktijkopleiding, bieden wij nu professionele Bruidsstyling lessen aan voor de visagiste die zich wil specialiseren. Zeer geschikt voor een ieder met een passie voor bruiden.  Je kunt de bruidsmake-up lessen volgen en/of de bruidskapsel styling lessen. Na deze masterclasses, die worden afgesloten met een bridal fotoshoot, ben je een veelzijdige Bruidsstyliste, die breed inzetbaar is.

Head educator is Monique van Wijnbergen, zij werkt al 15 jaar als professioneel, publicerend make-up artist en stylist. De Masterclasses bruidsmake-up en bruidskapsels geeft Monique samen met een team bekende ervaren gediplomeerde visagisten met een ruime praktijkervaring op het gebied van europese bruidsmake-up, arabische bruidsmake-up en aziatische bruidsmake-up. Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel aandacht voor iedere leerling.

4 zondag ochtend lessen specialisatie in Bruidsmake-up

Je krijgt make-up les in huidverzorging, kleurenleer, camoufleren, shapen, contouring, strobing, diverse eyeliner technieken, valse wimpers, werken met glitters, fixeren, producten, hygiëne, foto en video make-up, bruid met bril make-up, diverse oogmake-up technieken en specialistische lessen westerse, turkse, marokkaanse, arabische en aziatische bruidsmake-up. Je leert het hoe en waarom van een intake, facechart en de proefsessie.

Lestijden: zondag van 10.00 tot 12.30 uur

4 zondag middag lessen specialisatie in Bruidskapsel styling

Je krijgt hairstylinglessen in föhnen, preppen, touperen, krullen, vlechten, werken met een carmenset, diverse bridal opsteektechnieken van klassiek, fashion tot boho. Je leert werken met diverse haaraccessoires, tiara's, sluiers, bloemen etc.  

Lestijden: zondag van 13.30 tot 16.00 uur

We stomen je stap voor stap klaar voor het vak van bridal hairstylist, zodat jij iedere bruid de dag van haar leven kan bezorgen.

Start: zondag 10 maart

Kosten:  Bruidsmake-up Masterclasses € 495,-  Bridal Hair Masterclasses € 495,-   Combinatie € 950,-

Make-up Pakket: Afhankelijk van je vooropleiding hebben wij een Bridal Make-up kit van € 1100,- voor studenten € 660,-!

                          of we vullen jouw eigen kit aan met wat je mist tegen dezelfde hoge studenten korting.

        

Leer bij Feel Good alle geheimen van de professionele bruidsstyling van de experts uit het vak!