Het bruidsarrangement

Feel Good laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven.

Vooraf bespreken we uw wensen en ideeën, zo bepalen we de juiste make-up en haarstijl.  Afgestemd op uw stijl, uw wensen, de jurk, het pak van de bruidegom, het bruidsboeket etc.

Al onze bruidsstylistes zijn zowel professioneel visagiste als ook kapster of hairstylist en kunnen dus zowel uw make-up als bruidskapsel verzorgen. Na de intake wordt de proef make-up aangebracht en we stellen de definitieve keuze vast. We gaan hierna aan de slag met het proefkapsel en filmen het eindresultaat. Wij nemen graag de tijd, daarom duurt een totale proefsessie ongeveer 3 uur.

Deze proefmake-up en bruidskapsel, zo’n 3 tot 6 weken voor de trouwdatum, wordt aangebracht is onze make-up studio en is altijd het volledige bruidsplaatje! Aangezien de meeste bruiden op vrijdag of zaterdag trouwen, spreken we de proefsessies altijd af in de ochtend of de middag van maandag t/m donderdag.

Wij kiezen bewust voor proefsessies overdag, wat betekent dat u er vaak vrij voor moet nemen, omdat echt daglicht het beste vergelijk biedt met de trouwdag. Ik raad u dan ook aan om de proefmake-up de hele dag op te houden en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raakt u eraan gewend hoe de make-up voelt en kunt u ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!  

Op uw trouwdag kunnen wij indien gewenst bij u aan huis de make-up aanbrengen. In Maarssen rekenen wij geen reiskosten. Bijkomende reiskosten indien wij naar u toekomen afhankelijk van de afstand, € 0,30 per km.

Natuurlijk kan de make-up ook bij ons in de studio aangebracht worden op de grote dag.

Feel Good werkt met een eigen team professionele bruidsstylisten, zo is er altijd een back-up styliste bij ziekte.

 

Prijs

Een bruidsarrangement incl. proefmake-up en make-up op uw bruiloftsdag kost € 189,-

Een bruidsarrangement inclusief inclusief proefmake-up, proefkapsel en bruidsmake-up en kapsel op uw bruiloftsdag bij uw thuis, incl. kost € 298,-

Liever een bruidsarrangement Make-up & Kapsel zonder proef (last minute), dat kan ook, dit kost € 198,-

Eerst alleen een proefmake-up ? Geen probleem, dit kost € 98,-.

Speciaal tarief voor de moeder van de bruid, schoonmoeder, getuigen of andere bruidsgasten € 49,- p.p. voor make-up of € 59,- voor het haar. Heeft één van jouw gasten lang haar en wil zij het graag opgestoken, dan komt er € 10,- bij.

Bruidsmeisjes tot 12 jaar, Bruidegom touch-up  € 25,- p.p. Bruidsmeisjes tot 12 jaar lang haar € 35,- p.p.

Heeft u interesse stuur ons dan een e-mail klik hier.

Kijk anders bij Het V.I.P. bruidsarrangement

 

terug